Emdee

Emdee 2016-12-28T10:05:43+00:00

Supports you with Supports!

Coding Not Required

Emdee supports kent een uitgebreid assortiment met meer dan 50+ mogelijkheden om u te ondersteunen!

Wij weten hoe het is om ondersteuning nodig te hebben. Onze filosofie is daarom ook om u net zo te behandelen zoals wij graag willen worden behandeld. Bij ons kunt u dus een betrouwbare verkoop binnendienst verwachten, die iedere dag voor u paraat staat, ongeacht hoe moeilijk de vraag!

De Emdee Supports Braces zijn voornamelijk opgebouwd uit het synthetische rubber: Neopreen. Neopreen is een duurzaam materiaal welke bekend staat om zijn goede draagbaarheid en isolatie.

.

Emdee is meer dan enkel een support brace!

Emdee Supports kent naast de Neoprene support Braces een uitgebreid assortiment van orthopedische,- en sport ondersteunende support bandages,  sport tapes en compressie supports .

Avada Classic Demo

Kinesiologie Tape

Avada Agency

Compression Supports

Avada Cafe Demo

Bandage Support

Avada Travel Demo

Brace Supports

Via de onderstaande link wordt u doorverwezen naar de Emdee supports website!

emdeesupports.nl

Waarom Emdee Supports?

Alle Emdee Supports worden ontwikkeld in samen werking met gekwalificeerde orthopedische ontwerpers en vervaardigd met behulp van medische kwaliteitsmaterialen. Het design team is continu bezig om nieuwe innovatieve producten te creëren en het verbeteren van onze kernassortiment. De Emdee Supports worden geassembleerd in CE, FDA en ISO gecertificeerde fabrieken, waardoor wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen.